Vous devez être logged in pour poster un commentaire.
Het Tr-eat Oerbrood is een puur en heerlijk brood, vol goede vezels voor goede darmflora en darmtransit. Dit brood is heel eenvoudig zelf klaar te maken.
Tr-eat Oerbrood mix – Start elke dag met een puur en heerlijk brood, vol goede vezels voor een goede darmflora en darmtransit. De geselecteerde melen komen uit knollen (konjac en tapioca), lijnzaad en kokos. Met Tr-eat Oerbrood kies je ook voor de glucomannan vezel uit konjac. Deze goede vezel heeft tal van voordelen op onze darmflora en darmwerking en helpt om gewicht te verliezen. Dit brood is heel eenvoudig klaar te maken en kan je afbakken in een oven.
✔ Sans gluten
✔ Sans sucre
✔ Sans lactose
✔ Pas de pomme de terre
✔ Pas de riz
✔ Pas de maïs
✔ Des fibres bonnes pour l'intestin
✔ Prébiotique
✔ Konjac
Contenu :
250 gram
Ingrédients :
Geel lijnzaadmeel, konjak meel, kokosmeel, tapiocameel, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten, zout). Product kan sporen van noten, zaden, pinda’s en sesamzaden bevatten.
Valeurs nutritionnelles pour 100g :
L'énergie | 1420 KJ, 337 Kcal |
Graisses | 4,8 g |
dont acides gras saturés | 3,4 g |
Glucides | 59 g |
dont sucres | 3,9 g |
Fibres | 15 g |
Protéines | 6,2 g |
Sel | 2,1 g |
– 1 Oerbrood mix
– 5 eieren
– 50 ml water
- 1 cuillère à soupe d'huile ou d'huile de coco
Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een langwerpig brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.
Pour obtenir des vidéos d'instruction sur la préparation des produits Tr-eat, veuillez vous référer à notre site web. bibliothèque. Dans ces vidéos d'instruction, vous verrez étape par étape comment fabriquer facilement votre produit Tr-eat. Aucun talent de cuisinier n'est requis !
Vous devez être logged in pour poster un commentaire.
Commentaires
Il n'y a pas encore de commentaires.