Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst (inclusief RVS kraantje en standaard)

Specificaties

Artikelnummer
{{dc:woocommerce:product_sku}}
EAN nummer
6097047165100
Aantal personen
2 personen, 3 personen, 4 personen, 5 personen, 6 personen
Diameter (cm)
23
Hoogte in cm
73
Inhoud (l)
12
Merk
ProOne

ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst met ProOne G2.0 filterelementen is ideaal voor gebruik thuis of onderweg voor iets grotere groepen of gezinnen.

Vaak samen gekocht met:

invisible

Kijkglaskraantje plastic voor ProOne Big+ waterfilter (origineel van Berkey)

Met het kijkglaskraantje plastic voor ProOne Big+ waterfilter is het waterniveau af te lezen in de onderste bak van jouw RVS waterfilter.

Kijkglaskraantje RVS voor ProOne Traveler+ en ProOne Big+ waterfilter

Het kijkglaskraantje RVS voor ProOne Traveler+ en ProOne Big+ waterfilter, om het waterniveau af te lezen in de onderste bak van jouw RVS waterfilter.

RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser voor waterfilter

Het RVS Kraantje met Aqua Aurora vitaliser voor waterfilter. Vitaliseer je gefilterde water bij het aftappen voor heerlijk gefilterd en gevitaliseerd water!

Deze producten gebruik ik zelf
"Ik adviseer je graag"
Tom Alaerds
ProOne geautoriseerde dealer

De ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst is ideaal voor dagelijks gebruik thuis, op school, op kantoor of zelfs op de camping. Met een capaciteit van 12L is hij geschikt voor iets grotere groepen of gezinnen. De unieke waterfilters van ProOne zorgen voor schoon drinkwater van hoge kwaliteit, vrij van o.a. schadelijke fluoride, chloor, chlooramines, VOC’s, bacteriën, protozoa, farmaceutica, lood en zware metalen.
 

Informatie over de ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst

Deze waterfilter kan je eenvoudig installeren zonder elektriciteit of wateraansluiting. Bij het exclusieve ontwerp van de ProOne Big+ waterfilter kan je kiezen tussen een gepolijste en een geborstelde variant. Deze variant is dus gepolijst. Water wordt toegevoegd in de bovenste bak van de waterfilter en stroomt naar beneden door de microscopisch kleine poriën van het filterelement, die voorkomen dat verontreinigingen en andere verontreinigende stoffen er doorheen gaan. Hierdoor blijft alleen schoon, drinkbaar water over in de onderste bak. Wil je controleren hoeveel water er nog in de tank zit? Til gewoon de bovenste container op om in de onderste container te kijken of kies bijvoorbeeld voor het RVS kijkglaskraantje van ProOne als extra accessoire.

Ideaal voor het filteren van grote hoeveelheden water zonder dat je een waterleiding in bijvoorbeeld de keuken hoeft aan te passen. Zwaartekrachtfilters voor op het aanrecht staan onafhankelijk op een aanrechtblad voor gemakkelijke toegang tot drinkwater. Ze gebruiken de druk van de zwaartekracht samen met het filter om verontreinigingen uit het water te verwijderen, zonder afhankelijk te zijn van sanitair of elektriciteit. Wanneer de bovenste bak gevuld is, zorgt de waterdruk en de zwaartekracht ervoor dat het water door de filters naar de onderste bak stroomt.
 

RVS Design – mooi en duurzaam

De ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst is gemaakt van 304 roestvrij staal voor langdurige duurzaamheid. Daarnaast zit er direct een RVS kraantje en een RVS standaard (hoogte 15 cm) bij. Roestvrijstalen waterfilters zijn erg populair in woningen en kantoren vanwege hun veelzijdigheid, gebruiksgemak en vermindering van plastic afval. Duurzamer en esthetisch aantrekkelijker dan plastic. Het is een hygiënischer optie dan plastic, minder vatbaar voor bacteriën of schimmelvorming en heeft een hogere weerstand tegen corrosie.
 

ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst NSF-gecertificeerd

De ProOne G2.0 filterelementen zijn NSF-gecertificeerd (NSF/ANSI 42) en getest door een onafhankelijk laboratorium volgens NSF/ANSI-normen 42, 53, P231, P401 en P473. Zie het laboratoriumrapport voor meer details en de website van NSF. De ProOne G2.0 filterelementen hebben bewezen dat ze meer dan 200 verontreinigingen verminderen/verwijderen, waaronder fluoride, chloor, chlooramines, VOC’s, bacteriën, farmaceutica, lood en zware metalen, terwijl heilzame mineralen in de water achterblijven. Ze zijn doordrenkt met zilver om de groei van bacteriën te voorkomen.
 

Kenmerken ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst:

  • De ideale waterfilter voor gezinnen of iets grotere groepen. Geschikt voor gebruik door 2-6 personen
  • Zeer duurzaam, gepolijst 304 roestvrij staal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inclusief ProOne G2.0 filterelementen, dit is een “Alles-in-één” filtertechnologie – GEEN extra filters nodig voor bijvoorbeeld fluoridereductie
  • ProOne G2.0 filterelementen hoeven niet vooraf geprimed (gebruiksklaar maken) te worden
  • Filterelementen zijn reinigbaar en herbruikbaar. Kan op een koele, droge plaats worden bewaard wanneer het niet in gebruik is. Hoeft dus niet nat (verzadigd) te blijven wanneer het niet in gebruik is
  • Zie onafhankelijk labrapport, getest volgens NSF/ANSI-normen 42, 53, P231, P401 en P473
  • Behoudt de gezonde en goede mineralen, die je lichaam nodig heeft, in het water
  • In deze waterfilter kunnen maximaal 3 filterelementen
  • Inhoud: circa 12 liter
  • Gewicht: circa 4,5 kg
  • Hoogte: circa 58 cm (zonder standaard) en circa 73 cm (met standaard)
  • Diameter: circa 23 cm
  • Levensduur filterelement(en): bij gebruik met 1 filterelement 6 maanden – bij gebruik met 2 filterelementen 12 maanden – bij gebruik met 3 filterelementen 18 maanden

 

Inhoud van de doos:

Dit product wordt geleverd met:
– Het gewenste aantal ProOne G2.0 filterelementen, inclusief bevestigingsmateriaal, blokkeerplug en schuursponsje.
– 2 roestvrijstalen bakken (onderste bak en bovenste bak).
– 1 roestvrijstalen deksel.
– 1 knop voor de deksel.
– 1 RVS kraantje.
– 1 RVS standaard (hoogte circa 15 cm).
– 1 antislipmatje voor op de standaard.
 

Eerste keer in gebruik nemen:

De ProOne waterfilter is eenvoudig te installeren, zonder gereedschap of elektriciteit. Wij verwijzen voor alle aanvullende informatie over ProOne waterfilters naar onze bieb, hier staan o.a. handleidingen, instructievideo’s en antwoorden op veelgestelde vragen. Hier staat bijvoorbeeld de handleiding van de ProOne Big+ waterfilter. Hieronder ook nog even een kort stappenplan:
1. Haal het product uit de doos en leg het filterelement of de filterelementen voorlopig opzij.
2. Reinig de bakken, het deksel en het kraantje met vloeibaar mild wasmiddel. NIET IN DE VAATWASSER DOEN! Droog af met een zachte doek.
3. Bevestig het kraantje aan de onderste bak en bevestig de knop aan de deksel.
4. Haal het filterelement of de filterelementen uit de verpakking. Verwijder de vleugelmoer en de ring van de filtersteel. Terwijl je de plastic basis van het filterelement met één hand vasthoudt, houdt je het onder stromend koud kraanwater, spoel af en schrob gedurende 2 minuten. ZORG ERVOOR DAT ER GEEN WATER IN DE STEEL VAN HET FILTERELEMENT KOMT!
5. Steek de steel (met rubberen ring erop) van het filterelement door het gat in de bovenste bak. Draai de vleugelmoer vast aan de ONDERZIJDE van de bovenste bak. Niet te vast aandraaien. Doe dit met alle filterelementen die je wilt gebruiken of dop de overige gaten af met een blokkeerplug.
6. Plaats de bovenste bak op de onderste bak.
7. Vul de bovenste bak met water en plaats de deksel. GEBRUIK GEEN HEET WATER!
8. Gooi de eerste twee of drie cycli gefilterd water weg.
9. Je bent nu klaar voor gebruik en kan genieten van het gefilterde water.
LET OP! Plaats deze filter niet in direct zonlicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProOne Big+ Waterfilter 12L gepolijst (inclusief RVS kraantje en standaard)” te beoordelen
nl_NLNederlands