Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Prime Service: Wij primen de Berkey filterelementen voor jou

Specificaties

Artikelnummer
PRIME-SERVICE
Merk
Berkey
(2)
25,00

Ervaar je het primen van Black Berkey en/of Fluoride & Arsenicum filterelementen lastig? Kies er dan voor om het door ons te laten doen: de Prime Service.

Vaak samen gekocht met:

invisible

Black Berkey Waterfilter Elementen (2 stuks)

Black Berkey filerelementen maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in waterzuivering. Per set van 2 te bestellen.

Black Berkey Waterfilter Element (1 stuk)

Het Black Berkey waterfilter element maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in waterzuivering. Per stuk te bestellen.

Fluoride en Arsenicum (PF-2) filterelementen (2 stuks)

Deze fluoride en arsenicum (PF-2) filterelementen voor de Berkey waterfilter absorberen fluoride, arsenicum, MTBE en andere zware metalen uit drinkwater.

Deze producten gebruik ik zelf
"Ik adviseer je graag"
Tom Alaerds
Logo Berkey dealer

Prime Service – De eerste stap bij het prepareren van een Berkey waterfilter is het primen van Berkey filterelementen. Belangrijk is dat dit goed gebeurd, anders duurt het zuiveren van het water erg lang. Primen moet worden gedaan voordat je de dus Berkey elementen in de Berkey waterfilter plaatst. Primen houdt in dat er wat water door het element wordt geperst onder een kleine druk om ervoor te zorgen dat het Berkey zuiveringselement van binnen nat wordt (lucht gaat uit het element). Hierdoor profiteer je van flinke filtersnelheid van elk element. Om te primen kun je o.a. gebruik maken van een Priming Button, een kleine rubberen ring waarmee je het element op een kraan kunt laten doorlopen. Deze wordt standaard bij de Berkey filterelementen geleverd. Op onze pagina met Berkey instructievideo’s kan je zien hoe het primen in zijn werk gaat.

Je kunt er echter ook voor kiezen om het door ons te laten doen: de Prime Service. Het primen is een proces wat je namelijk even door moet hebben en kan dus wat lastig zijn. Ook is niet elke kraan geschikt om te primen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de Black Berkey primer, dit is een hulpmiddel waardoor je geen kraan meer nodig hebt om te primen. Mocht je echter hier allemaal geen zin in hebben, dan kies je voor onze Prime Service.
 

Onze Prime Service

Met de Prime Service primen wij de Black Berkey filterelementen en/of Fluoride & Arsenicum (PF-2) filterelementen voordat deze verzonden worden. Mocht je in een bestelling zowel de Black Berkey filterelementen als de Fluoride & Arsenicum (PF-2) filterelementen hebben opgenomen, dan hoef je natuurlijk maar 1 keer de Prime Service te bestellen. We primen alles in 1 keer voor dezelfde prijs. Dit geldt natuurlijk ook als je meerdere sets van dezelfde filterelementen hebt besteld.

Wij halen ze dus uit de verpakking, maken ze schoon en primen ze vervolgens. Bij de Black Berkey filterelementen testen we dan ook direct of ze slagen voor de rode kleurstof test en of de filtersnelheid goed is. Als alles in orde is, dan laten we ze even uitlopen en dan gaan ze direct de verpakking in en wordt jouw bestelling verzonden. Bij binnenkomst hoef je ze dan niet meer te primen, want ze zijn nog vochtig genoeg. Je moet ze nog wel even afspoelen met koud water. Daarna kan je ze direct in jouw Berkey waterfilter plaatsen!
 

LET OP! Deze service kan je niet bestellen als je in een ander land woonachtig bent dan Nederland en België. De levertijd duurt dan te lang, waardoor de kans groot is dat de filters weer te droog zijn en het primen dus opnieuw gedaan moet worden.

2 beoordelingen voor Prime Service: Wij primen de Berkey filterelementen voor jou

  1. Sylvia de Ligny – van den Bosch (geregistreerde klant)

    Fijn dat deze service er is.

  2. Monique Hermans (geregistreerde klant)

    Filters waren keurig verpakt nu het primen. Ben er blij mee.

Een beoordeling toevoegen
nl_NLNederlands