Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Sport Berkey Drinkfles met filter 700 ml

Specificaties

Artikelnummer
BRSPRT
EAN nummer
0197644938940
Diameter (cm)
7,5
Hoogte in cm
28,5
Inhoud (l)
0,7
Merk
Berkey
(4)
50,00

De Sport Berkey Drinkfles met filter is ideaal voor tijdens het sporten, reizen of andere outdoor activiteiten. De Sport Berkey is 640 keer hervulbaar.

Vaak samen gekocht met:

invisible

Filterelement voor Sport Berkey drinkfles

Vervangend Black Berkey filterelement voor Sport Berkey drinkfles. De filter is ontworpen om verontreinigingen te verwijderen of drastisch te verminderen.

Dop voor Sport Berkey drinkfles

Een BPA-vrije vervangende dop voor Sport Berkey drinkfles. De dop heeft een afgeronde top voor een goede grip, inclusief een intern en extern rietje.

Deze producten gebruik ik zelf
"Ik adviseer je graag"
Tom Alaerds
Logo Berkey dealer

De Sport Berkey Drinkfles met filter is ideaal voor tijdens het sporten, reizen of andere outdoor activiteiten.

De Sport Berkey bevat een Ionic Adsorption Micro Filtration System. De techniek achter deze vernieuwing is eenvoudig. De filter van de fles is er op gemaakt om een breed spectrum van voor de gezondheid schadelijke verontreinigingen te verwijderen of in hoge mate te verminderen uit water van twijfelachtige aard. Denk hierbij aan water uit meren, rivieren, stilstaand water en waterbronnen in vreemde landen waar bijvoorbeeld water niet uit de kraan gedronken kan worden. Natuurlijk ook te gebruiken voor het zuiveren van gemeente- of kraanwater.

De BPA vrije kunststof fles maakt gebruik van een micro-poreuze filter welke een complexe kronkelstructuur heeft, zodat het te filteren water een langere weg af te leggen heeft door de filter en langer in aanraking komt met het filtermedia. Het filtermedia van de Sport Berkey maakt gebruik van “Ionic Adsorption Micro Filtration System”, wat wil zeggen dat het geïmpregneerd is met absorberend materiaal, waardoor het de ionische absorptie van allerlei schadelijke stoffen bevordert.

Deze waterfilter filtert de volgende ongewenste stoffen uit het drinkwater:
– Zware metalen zoals aluminium, cadmium, chroom, koper, lood en kwik.
– Giftige chemische stoffen zoals trihalomethanen, pesticiden, detergenten etc.
– Schadelijke pathogenen tot 99.99999% zoals cryptosporidium, Giarda, E-Coli en andere ziekteverwekkende bacteriën.
 

Eerste gebruik Sport Berkey

Vul de Sport Berkey met water, schroef de dop er op en draai deze goed dicht om lekken te voorkomen. Zorg dat het rietje naar buiten steekt en knijp op de fles zodat het water door de filter naar buiten komt. Herhaal dit doorstroom proces twee keer voordat je de eerste keer gaat drinken. Dit proces verwijdert overmatig stof van de filter. Spoel na twee keer doorstromen ook de fles en de dop schoon. De filter is nu klaar voor gebruik.
 

Onderhoud en opslag

De Sport Berkey met filter kan 50 jaar op de plank liggen. Laat het systeem met een gechloreerde oplossing van 1,25 ml. per 2 liter water doorstromen wanneer het filter systeem gedurende langere tijd niet gebruikt zal worden. Laat het goed drogen met de dop er af. Zet het in elkaar en berg op. Laat de filter niet bevriezen, zet hem niet in een magnetron en laat de filter niet met heet of zout water in aanraking komen.
 

Bijvul capaciteit en vervanging

De Sport Berkey is 640 keer hervulbaar wanneer kraanwater gefilterd wordt en 160 maal wanneer er water uit andere bronnen wordt gebruikt. Normaliter is het te adviseren om het filterelement na 12 maanden te vervangen. De Sport Berkey is mits koel en droog bewaard 50 jaar houdbaar.
 

Samenstelling van de Sport Berkey

De Sport Berkey wordt geproduceerd van BPA-vrij plastic. De fles is gemaakt van LDPE (low density polyethylene), de dop van de fles van HDPE (high density polyethylene) en het rietje van PP (polypropylene). Al deze plastics staan niet bekend als kankerverwekkend of hormoon-verstorend.

4 beoordelingen voor Sport Berkey Drinkfles met filter 700 ml

  1. Simone van Raaij (geregistreerde klant)

    Werkt oké, maar had niet verwacht dat je er alleen aan kan zuigen, wat prima is voor diegene waar ik het voor gekocht heb, maar ik zou er zelf niet voor kiezen. Het water smaakt prima!

  2. Sven Toenbreker

    Mag niet ontbreken in de wandel uitrusting!

  3. Yvonne Jimmink (geregistreerde klant)

    Snelle levering, goede prijs en kwaliteit. Wat wil je nog meer?

  4. Suus

    Het is een feest om hier te bestellen! Fijne communicatie met betrouwbare, kundige mensen.

    Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij de aankoop.

Een beoordeling toevoegen
nl_NLNederlands