Hey, welkom bij Alternatievemiddelen.nl van Tom & Melanie

Snelle levering

Gratis bezorgd v.a. €75,- (NL) & €100 (in vele EU landen)

Afhalen mogelijk

Badger kids zonnebrand SPF 30 mandarijn & vanille 87 ml

Specificaties

Artikelnummer
EEBADG-47808E
EAN nummer
634084471250
Factor (SPF)
30
Inhoud (ml)
87
Merk
Badger
(2)
19,95

Badger kids zonnebrand is gemaakt op basis van minerale zinkoxide. Dit staat bekend om zijn veilige en zeer krachtige bescherming tegen UVA- & UVB-straling.

Deze producten gebruik ik zelf
"Ik adviseer je graag"
Melanie Alaerds

Zonlicht is belangrijk voor een goede gezondheid van je kind, echter langdurige blootstelling is nooit goed. Om je kind goed te beschermen tijdens zwemmen, buitenspelen en op vakantie is het van belang om een goede zonnebrandcrème te smeren die het tere kinderhuidje beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. Badger kids zonnebrand met factor 30 is gemaakt op basis van minerale zinkoxide. Zinkoxide staat bekend om zijn zeer krachtige bescherming tegen zowel UVA als UVB straling en is daarmee een breedspectrum beschermer.

Een ander voordeel is dat zinkoxide vrijwel niet geabsorbeerd wordt door het lichaam, dit in tegenstelling tot veel andere UV-beschermende stoffen die in onnatuurlijke zonnebrandcrèmes zitten. Wanneer deze synthetische stoffen geabsorbeerd worden door de huid neemt het aantal vrije radicalen in het lichaam toe, en die vrije radicalen verhogen het risico op huidkanker of andere toxische reacties en disbalans in het lichaam. Zonnebrandcrème op basis van minerale zinkoxide is daarom een zeer veilige keuze voor je kind, welke je met een gerust hart kunt smeren.

Badger kids zonnebrand SPF 30 is op basis van veilige, effectieve en USDA-gecertificeerde biologische ingrediënten. Het is waterbestendig gedurende minstens 40 minuten, biologisch afbreekbaar en werkt onmiddellijk na aanbrengen. Deze zonnebrandcrème heeft de milde geur van mandarijn en vanille en kan door het hele gezin worden gebruikt.

– Klinisch getest door kinderartsen en goedgekeurd voor kinderen
– Breed-spectrumbescherming tegen UVA- en UVB-stralen op basis van minerale zinkoxide
– GEEN oxybenzone, octisalaat, octinoxate, avobenzone of toegevoegde vitamine A
– Waterbestendig gedurende ten minste 40 minuten
– Gecertificeerde biologische basis van zonnebloemolie, bijenwas en vitamine E, bijzonder hydraterend en rustgevend voor de huid
– Lichtelijk geparfumeerd met essentiële oliën van vanille en mandarijn (niet foto-toxisch, dus geen verkleuring van de huid door blootstelling aan de zon)
– Hypoallergeen en geschikt voor de zeer gevoelige huid
– BPA- en ftalaat-vrije tube
– Niet getest op dieren
– Biologisch afbreekbaar en veilig voor koraalriffen en andere ecosystemen

Gebruiksaanwijzing:
– Kneed de tube voor gebruik.
– Breng de zonnebrandcrème 15 minuten vóór blootstelling aan de zon aan en masseer deze in de huid tot de crème ingetrokken is.
– Opnieuw aanbrengen na 40 minuten zwemmen of elke twee uur.

2 beoordelingen voor Badger kids zonnebrand SPF 30 mandarijn & vanille 87 ml

  1. Ramona Markus (geregistreerde klant)

    Goede service en fijne produkten

  2. dirk lambrechts (geregistreerde klant)

    Heel snel bestalen super goed servies voor
    super goed kwaliteit van de product .

Een beoordeling toevoegen
nl_NLNederlands